Ny landsdækkende advokatside ser dagens lys

Ny landsdækkende advokatside ser dagens lys

I løbet af de seneste år er flere og flere danske advokater blevet digitale og i dag spiller digital marketing en stor rolle for en lang række af landets største advokatteselskaber. Danskerne er nemlig vilde med at researche inden de griber telefonen og kontakter en advokat, uanset hvad det drejer sig om. Det seneste skud på denne stamme er hjemmesiden Boligadvokat365.dk. Hos Boligadvokat365.dk ønsker man at gøre det nemt at finde en lokal boligadvokat.

Danske advokater kaster sig over e-handlen

I løbet af de sidste 8 år er dansk e-handel vokset med tocifrede vækstrater hvert år og nåede i 2016 en samlet værdi på over 100 milliarder, og samme udvikling forventes i år.

Disse resultater er ikke desto mindre kommet til selvom, at særligt mange B2B virksomheder ikke har kastet sig over de mange digitale muligheder. Heldigvis er en af de få undtagelser i denne forbindelse danske advokater.

I løbet af de sidste fem år er antallet af advokater der anvender digital markedsføring steget markant. Dette skyldes særligt at jura er et meget komplekts emne, og der har i mange år været en relativ lav konkurrence i branchen, hvilket har skabt høje priser for forbrugerne.

Og netop af disse grunde er flere og flere danskere begyndt at lede efter den rette advokat online, hvor man både kan se priser og ikke mindst læse sig igennem en stor del af de emner som er relevant for ens egen sag.

Boligadvokatside ser dagens lys

Det seneste eksempel på denne udvikling er hjemmesiden boligadvokat365.dk der er startet af virksomheden NEMADVOKAT.dk. Hos NEMADVOKAT.dk har man i flere år været arbejdet indædt med boligmarkedet, og for at give de danske forbrugere endnu bedre indsigt i et ellers ugennemsigtig marked, har man valgt at oprette siden boligadvokat365.dk.

Her kan man finde lokale boligadvokater i mere end Danmarks 50 største byer. Tanken bag projektet er både at give forbrugene flere valgmuligheder samt ikke mindst at bidrage til at skabe øget vækst i udkantsområderne, hvor der i disse år stadig er problemer med at få væksten igang.

Stadig mange brancher der ikke er blevet digital endnu

Hos NEMADVOKAT.dk er man glad for projektet og her håber man på, at flere i branchen vil følge trop, da der ifølge dem stadig er masser af muligheder for at gøre det nemmere for forbrugerne at manøvrere.

NEMADVOKAT.dk er ligeledes dygtige som indenfor konkurrenceklausuler. Læs bl.a. i denne retssag mod Søren Ehlert fra HjulmandKaptain.

Ifølge NEMADVOKAT er nøglen til susces online, både i advokatbranchen og mange andre steder at give en god service – og det betyder også, at man skal være til stede lokalt. Særligt i de mere tyndt befolkede områder, er der stadig masser af virksomheder og brancher som er der, hvor advokatbranchen befandt sig for fem år siden.