Hold din virksomhedsfacade pæn til vinter

Hold din virksomhedsfacade pæn til vinter

Virksomhedens hovedkontor er et godt symbol for dets brand og identitet. Derfor er det vigtigt, at facaden vedligeholdes og forbliver pæn og indbydende for medarbejderne, men også for potentielle kunder. Dog kan det være udfordrende i en vintertid, hvor alting er mørkt, vådt og gråt at opretholde et flot ydre. Så i denne artikel vil vi give dig vores bedste tips til at få din virksomhedsfacade til at se mere præsentabel ud.


LED-lys

Om vinteren er der meget få dagtimer, da mørket allerede falder på tidlig eftermiddag. Kontoret kan derfor hurtigt gå hen og blive meget mørkt og ikke specielt indbydende, og det vil vi gerne undgå.
Derfor anbefaler vi, at i sætter nogle LED-lyspærer og lyskæder op rundt omkring bygningen, som både fremhæver bygningen i det mørke landskab, men som også skaber en hyggelig stemning for medarbejderne og de besøgende.

Snerydningsudstyr

Vi er for alvor trådt ind i vintermånederne, og snart begynder sneen også at falde. Det betyder, at det bliver sjasket og vådt alle vegne. Det kan derfor godt betale sig at investere i udstyr til snerydning og saltspredere, som vil gøre indgangen til dit hovedkontor indbydende, ryddet og tørt.
Nido er Europas største producent af saltspredere og er især karakteriseret for deres høje kvalitet. Nido har også leveret udstyr til snerydning de sidste 90 år, og har derfor rigtig meget erfaring indenfor området. Du kan derfor med fordel tjekke dem ud, hvis du har brug for snerydningsudstyr til at komme af med det sjaskede og våde sne, som snart falder.

Blomster og planter

Selvom det er vinter, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med blomster og planter. Selvom det er mørkt og kedeligt udenfor, kan man sagtens pifte facaden op med nogle grønlige planter og farverige blomster. Det er med til at gøre dine medarbejdere mere effektive, dine besøgende mere tilfredse og generelt gøre arbejdsmiljøet mere behageligt.

Pudsning af vinduer

Til vinter bliver vindue-facaderne også utroligt beskidte og ikke særlig klare. Det er noget, man hurtigt ligger mærke til, da det i nogle tilfælde kan være svært at se klart ud ad vinduet. Når man til vinter i forvejen ikke får særlig meget sollys, er det vigtigt, at ens vinduer er helt pudset således at lyset kan skinne ind.
Pudsede vinduer er også pænere og mere præsentable, hvilket bidrager til et kontor med stil og orden.

Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at få noget inspiration til, hvordan du kan få din virksomhedsfacade til at se mere præsentabel og indbydende ud. Det er altid vigtigt, at kontoret står helt skarpt, når der kommer kunder på besøg.